Menu Sluiten

Alle basis informatie over Bitcoin en het Lightning Netwerk bij elkaar

We hebben deze kennisbank opgezet om onze lezers basiskennis van Bitcoin en het Lightning Netwerk te verschaffen. Hierdoor is de content geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Zowel het Bitcoin Netwerk als het Lightning Netwerk is gebaseerd op nieuwe technologie waar de meeste mensen nog weinig van af weten. Ons doel is dus om deze informatie voor iedereen beschikbaar te maken.

Met de vooruitgang van de ontwikkelingen in deze technologie worden steeds nieuwe termen geïntroduceerd. Wij proberen hier de meest gestelde vragen te beantwoorden en specifieke termen te verklaren in de volgende categorieën:

kennisbank
Leer alles over het Lightning Netwerk in onze kennisbank!

Wanneer u nog vragen heeft die u hier niet kan vinden dan kunt u hem hieronder stellen? Wij zullen de vraag beantwoorden en toevoegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De NGrave Zero Is Nu Beschikbaar Voor Pre-orders!Bestel Vandaag En Ontvang Hem In Januari!

De Ngrave Zero is een nieuwe tweede generatie hardware wallet die alleen via QR codes met de online computer communiceert en dus volledig air-gapped is. Hierdoor is de beveiliging vele malen beter dan bij de eerste generatie hardwarewallets die via een USB verbinding communiceren. Bovendien is deze nieuwe hardware wallet ook nog eens veel gebruiksvriendelijker. Bestel hem nu alvast!