Menu Sluiten

Lightning Netwerk infrastructuur

lightning netwerk infrastructuur

Het succes van zowel het Bitcoin netwerk als het Lightning Netwerk is grotendeels afhankelijk van de infrastructuur. De infrastructuur bestaat uit alle goederen en diensten die het gebruik van Lightning meer toegankelijk maken. Ook zullen deze goederen en diensten vaak mogelijkheden creëren om het netwerk voor extra doeleinden te gebruiken. 

Het creëren van een ‘betere technologie’ en dus een nieuw en ‘beter’ netwerk is relatief gemakkelijk. Echter, het herbouwen van de infrastructuur die in jaren is opgebouwd is veel moeilijker. Daarom is de infrastructuur een van de belangrijkste elementen in het netwerkeffect van Bitcoin. Dit zorgt ervoor dat Bitcoin koploper is en waarschijnlijk ook zal blijven.

lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koop Nu De Beste Nederlandstalige Bitcoin Boeken Met Lightning En Krijg 25% Black Friday Korting En Nog Eens 10% Korting Erbovenop Omdat Je Met Bitcoin Betaald!

Tot en met 28 November krijg je voor Black Friday 25% korting op de beste Nederlandstalige Bitcoin boeken. Als je met Bitcoin of Lightning betaald krijg je er nog eens 10% korting bovenop!