Menu Sluiten

Lightning Netwerk infrastructuur

lightning netwerk infrastructuur

Het succes van zowel het Bitcoin netwerk als het Lightning Netwerk is grotendeels afhankelijk van de infrastructuur. De infrastructuur bestaat uit alle goederen en diensten die het gebruik van Lightning meer toegankelijk maken. Ook zullen deze goederen en diensten vaak mogelijkheden creëren om het netwerk voor extra doeleinden te gebruiken. 

Het creëren van een ‘betere technologie’ en dus een nieuw en ‘beter’ netwerk is relatief gemakkelijk. Echter, het herbouwen van de infrastructuur die in jaren is opgebouwd is veel moeilijker. Daarom is de infrastructuur een van de belangrijkste elementen in het netwerkeffect van Bitcoin. Dit zorgt ervoor dat Bitcoin koploper is en waarschijnlijk ook zal blijven.

lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De NGrave Zero Is Nu Beschikbaar Voor Pre-orders!Bestel Vandaag En Ontvang Hem In Januari!

De Ngrave Zero is een nieuwe tweede generatie hardware wallet die alleen via QR codes met de online computer communiceert en dus volledig air-gapped is. Hierdoor is de beveiliging vele malen beter dan bij de eerste generatie hardwarewallets die via een USB verbinding communiceren. Bovendien is deze nieuwe hardware wallet ook nog eens veel gebruiksvriendelijker. Bestel hem nu alvast!