Menu Sluiten

Lightning Netwerk software

lightning netwerk software

Wanneer je in het Bitcoin-en Lightning netwerk deel wil nemen heb je bepaalde software nodig. Software communiceert met het netwerk en maakt het onder andere mogelijk om transacties te versturen en ontvangen. Ook wordt het mogelijk gemaakt om te controleren of een bepaalde actie ook daadwerkelijk in het netwerk is doorgevoerd. Wallets en nodes zijn de meest gebruikte software producten. 

De meeste software is open source en gratis online verkrijgbaar. Het ligt aan de gebruiker wat voor software nodig is. Een mainstream gebruiker zal het beste geholpen zijn wanneer het simpel en gebruiksvriendelijk is terwijl diehard bitcoiners software willen waarmee ze alles tot in de puntjes kunnen verifiëren en zelfs de regels van het netwerk mede kunnen bepalen.

lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Koop Nu De Beste Nederlandstalige Bitcoin Boeken Met Lightning En Krijg 25% Black Friday Korting En Nog Eens 10% Korting Erbovenop Omdat Je Met Bitcoin Betaald!

Tot en met 28 November krijg je voor Black Friday 25% korting op de beste Nederlandstalige Bitcoin boeken. Als je met Bitcoin of Lightning betaald krijg je er nog eens 10% korting bovenop!