Menu Sluiten

Lightning Netwerk software

lightning netwerk software

Wanneer je in het Bitcoin-en Lightning netwerk deel wil nemen heb je bepaalde software nodig. Software communiceert met het netwerk en maakt het onder andere mogelijk om transacties te versturen en ontvangen. Ook wordt het mogelijk gemaakt om te controleren of een bepaalde actie ook daadwerkelijk in het netwerk is doorgevoerd. Wallets en nodes zijn de meest gebruikte software producten. 

De meeste software is open source en gratis online verkrijgbaar. Het ligt aan de gebruiker wat voor software nodig is. Een mainstream gebruiker zal het beste geholpen zijn wanneer het simpel en gebruiksvriendelijk is terwijl diehard bitcoiners software willen waarmee ze alles tot in de puntjes kunnen verifiëren en zelfs de regels van het netwerk mede kunnen bepalen.

lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De NGrave Zero Is Nu Beschikbaar Voor Pre-orders!Bestel Vandaag En Ontvang Hem In Januari!

De Ngrave Zero is een nieuwe tweede generatie hardware wallet die alleen via QR codes met de online computer communiceert en dus volledig air-gapped is. Hierdoor is de beveiliging vele malen beter dan bij de eerste generatie hardwarewallets die via een USB verbinding communiceren. Bovendien is deze nieuwe hardware wallet ook nog eens veel gebruiksvriendelijker. Bestel hem nu alvast!