Menu Sluiten

Lightning Netwerk software

lightning netwerk software

Wanneer je in het Bitcoin-en Lightning netwerk deel wil nemen heb je bepaalde software nodig. Software communiceert met het netwerk en maakt het onder andere mogelijk om transacties te versturen en ontvangen. Ook wordt het mogelijk gemaakt om te controleren of een bepaalde actie ook daadwerkelijk in het netwerk is doorgevoerd. Wallets en nodes zijn de meest gebruikte software producten. 

De meeste software is open source en gratis online verkrijgbaar. Het ligt aan de gebruiker wat voor software nodig is. Een mainstream gebruiker zal het beste geholpen zijn wanneer het simpel en gebruiksvriendelijk is terwijl diehard bitcoiners software willen waarmee ze alles tot in de puntjes kunnen verifiëren en zelfs de regels van het netwerk mede kunnen bepalen.

lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu Tot Wel 40% Black Friday Korting Op Hardware Wallets!Vergelijk Hier De Hoogste Kortingen!

Rond Black Friday geven hardware wallet fabrikanten altijd mooie kortingen weg. Wij hebben alle kortingen in een tabel gezet, zodat je de actieprijzen van de beste hardware wallets kan vergelijken en direct kan bestellen. Kies de gewenste hardware wallet en claim een mooie korting!