Raspiblitz, een Lighting node op een Raspberry Pi

wat is een raspiblitz
Bouw zelf een Lighting node!

Een Raspiblitz is een Lightning node op een Raspberry Pi. De software voor de Bitcoin full node en de Lightning node zijn HIER gratis beschikbaar compleet met een stappenplan om alles op te zetten.

Dit open source project is net als Raspibolt begonnen om het zelf bouwen van een Lightning node gemakkelijk te maken en dus het Lightning Netwerk beter aan de man te brengen. Om deze node te bouwen heb je de volgende hardware nodig:

• Raspberry Pi 3 model 3+
  • 1TB hard drive
  • LCD Display
  • Micro SD card 16GB
  • Powersupply >=3A
lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop Nu De Beste Nederlandstalige Bitcoin Boeken Met Lightning En Krijg 25% Black Friday Korting En Nog Eens 10% Korting Erbovenop Omdat Je Met Bitcoin Betaald!

Tot en met 28 November krijg je voor Black Friday 25% korting op de beste Nederlandstalige Bitcoin boeken. Als je met Bitcoin of Lightning betaald krijg je er nog eens 10% korting bovenop!