Gebruik Lightning met een Raspibolt

wat is een raspibolt
Bouw zelf een Lightning node!

Een Raspibolt is een Bitcoin full node plus een Lightning node op een Raspberry Pi die je zelf op kan zetten. De benodigde software en een overzichtelijk stappenplan om alles op te zetten zijn gratis beschikbaar HIER op Github.

Raspibolt is net als Raspiblitz een open source project om het draaien van een Lightning node op een gespecialiseerd apparaat zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarmee het Lightning Netwerk toegankelijker te maken. Om er zelf een te bouwen heb je de volgende hardware nodig:

• Raspberry Pi 3 Model B of beter
  • Micro SD card van minstens 8GB
  • USB power adapter van 5V/1.2A (Ampere mag meer zijn) + micro USB kabel
  • External hard disk van 500 GB of meer
  • Wanneer gewenst een Raspberry Pi case
lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koop Nu De Beste Nederlandstalige Bitcoin Boeken Met Lightning En Krijg 25% Black Friday Korting En Nog Eens 10% Korting Erbovenop Omdat Je Met Bitcoin Betaald!

Tot en met 28 November krijg je voor Black Friday 25% korting op de beste Nederlandstalige Bitcoin boeken. Als je met Bitcoin of Lightning betaald krijg je er nog eens 10% korting bovenop!