Menu Sluiten
wat is een hardware node

Een hardware node is een Bitcoin node met optioneel een Lightning node op een gespecialiseerd hardware apparaat. Het voordeel is dat je hem efficient 24 uur per dag kan laten draaien. Bovendien is de kans op malware of keyloggers veel kleiner wanneer het draaien van de node de enige online activiteit is.

Hardware nodes voor Bitcoin waren al beschikbaar, maar sinds het Lightning Netwerk live is zijn deze apparaten met een Bitcoin full node EN een Lightning node razend populair geworden. Voorgeprogrammeerde hardware nodes met Lightning functionaliteit maken het voor iedereen gemakkelijk om een full node te draaien EN met het Lightning Netwerk aan de slag te gaan. 

Bovendien is het vereist om 24 uur per dag online te zijn wanneer je geld wil verdienen door transacties te routen. Een hardware node is dus perfect om als geoptimaliseerde routing node te gebruiken.

De volgende modellen zijn beschikbaar:

lightning netwerk
Geef ons een fooi over het Lightning Netwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nu Tot Wel 40% Black Friday Korting Op Hardware Wallets!Vergelijk Hier De Hoogste Kortingen!

Rond Black Friday geven hardware wallet fabrikanten altijd mooie kortingen weg. Wij hebben alle kortingen in een tabel gezet, zodat je de actieprijzen van de beste hardware wallets kan vergelijken en direct kan bestellen. Kies de gewenste hardware wallet en claim een mooie korting!